Resepi Bingka Ubi Kayu Gula Merah Sukatan Cawan : Resipi Bengkang Ubi Kayu Tanpa Perah Senang Ya Amat
Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng.
Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Kemudian, gaul dengan tepung beras.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Kemudian, gaul dengan tepung beras.
Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Kemudian, gaul dengan tepung beras.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang.
Kemudian, gaul dengan tepung beras.
Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng.
Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng.
Kemudian, gaul dengan tepung beras.
Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang.
Resepi Bingka Ubi Kayu Gula Merah Sukatan Cawan : Resipi Bengkang Ubi Kayu Tanpa Perah Senang Ya Amat. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Kemudian, gaul dengan tepung beras.
Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur.
Kemudian, gaul dengan tepung beras. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng.
Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng.
Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur.
Post a Comment for "Resepi Bingka Ubi Kayu Gula Merah Sukatan Cawan : Resipi Bengkang Ubi Kayu Tanpa Perah Senang Ya Amat"